O nama

Upoznajte nas...

Obrt „Bolf d.o.o.“ osnovan je 1978. godine kao obrtnička radnja pod nazivom „Izrada gumeno tehničkih proizvoda“, čiji su vlasnici bili Ivan i Nada Bolf sa sjedištem u Gunduličevoj 39 u Zagrebu. Tokom godina obrt mijenja naziv u „Brtva“ sa sjedištem na istoj adresi, a od 1994. godine postaje tvrtka pod nazivom „Bolf d.o.o.“ sa sjedištem u Redničevoj 3 u Zagrebu, a proizvodnja se 2013. premješta u Majstorsku 9(CMP Savica Šanci).

Bavimo se proizvodnjom gumeno tehničkih proizvoda kao što su simering, o-ring, kantbrtva, kvadring, membrane, uvodnice, provodnice, brtva(manžeta) hidraulike i pneumatike, basel manžete, gumeni i limom pojačani brisači u hidraulici, hidraulični kompleti ( e1, e2, e3, kbt ), ptf vodilice, brtve kočionog sistema i sistema kvačila, kao i prema donesenom nacrtu ili uzorku.

Direktor ujedno i suvlasnik tvrtke je Davor Bolf zaposlen u „Brtvi“ od 1991. godine , a od 1994. godine direktor firme „Bolf d.o.o.“, Branimir Bolf je zaposlenik i također suvlasnik firme.

Firma „Bolf d.o.o.“ ulaže tokom svih ovih godina o nove proizvode, edukaciju svojih zaposlenika, infrastrukturu firme, reklamu i naravno informatizaciju firme.

U Republici Hrvatskoj surađujemo sa tvrtkama iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita, a na međunarodnom planu poslujemo sa tvrtkama iz Slovenije i Bosne i Hercegovine.


Svaka gumica je dobra dok ne pukne...

Vještine:

Posebnosti u poslovanju

Dostava proizvoda poštom.

Više od 1000 zadovoljnih klijenata.

Preko 500 različitih proizvoda.

Majstorska ulica 9, CMP Savica Šanci, 10000 Zagreb | ++ 385 1 48 54 412 | info@bolf.hr